Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi

Hesap No: 66619030-5001
İBAN: TR190001000104666190305001

Atölye ücreti:  250 TL

* Program ücreti yatırılırken bilgi notu olarak öğrencinin ismi ve TC. numarası yanında velisinin de ismi ve TC. numarasının yazılması gerekmektedir.

Kayıt formu için tıklayınız.

Programlarımıza kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler, eğitim ücretlerini Kırklareli Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğünün banka hesabına yatırıp http://cocukuniversitesi.klu.edu.tr/ adresinden online kayıt formunu dolduracaklardır. Programlara yeterli kaydın yapılmaması durumunda yatırılan ücretler geri iade edilecektir. Başvuru için gereken belgeler aşağıdaki gibidir:

•    Kayıt Formu
•    Banka Dekontu
•    1 Adet Vesikalık Fotoğraf
•    Kimlik Fotokopisi

Kayıt formu doldurulduktan sonra yukarıdaki belgelerle birlikte Kırklareli Üniversitesi Kültür Merkezi Otogar Yanı B Blok Üst Kat Merkez/Kırklareli adresindeki Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğüne başvurmanız gerekmektedir. Online Başvuruların yanı sıra kayıt işleminizi doğrudan Merkezimize başvurarak da yapabilirsiniz. Velilerin dolduracağı kayıt formunun ıslak imzalı olması gerekmektedir.

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.