Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Çocuk Üniversitesi
22/05/2019 13:54:54 - 17/05/2019 11:12:08 - 51414 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi “Çocuk Üniversitesi” eğitimlerine başlıyor. Eğitimler ilkokul-ortaokul-lise (7-18 yaş aralığı) seviyesindeki öğrencilere yönelik olacaktır. 2018-2019 Yaz Dönemi Çocuk Üniversitesi 17-21 Haziran ve 24-28 Haziran tarihleri arasında, 13:30-17:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Bu projeyle ortaöğretim çağındaki öğrenciler üniversiteyle buluşarak üniversiteyi tanıma fırsatı elde edecekler. Aynı zamanda velilerle kurulan ilişkiler sayesinde üniversite-kent birlikteliğinin daha güçlü hale getirilmesi amaçlanmaktadır.

Farklı modüllerle eğlenceli ve dinamik atölyelerle öğrencilerin yaratıcı ve pratik düşünebilme kabiliyetlerine katkıda bulunulacaktır. Konunun uzmanlarının eğitim vereceği Çocuk Üniversitesi’nde bu dönem; Çocuklar İçin Kodlama, Temel Ekonomi Eğitimi, Laboratuvar Destekli Hijyen Eğitimi, Çocuklar için Mbot ile Robotik Eğitimi, Minik Şefler Atölyesi, Güvenli Sosyal Medya Kullanımı Atölyesi, Stop Motion Film Atölyesi, Yaratıcı Yazı Atölyesi, Eğlendiren Matematik, Drama ve Oyun Atölyesi, Çocuklar için Hikâye Atölyesi, Müzik Atölyesi, Yaratıcılık ve Oyuncak Tasarımı Atölyesi, Diksiyon ve Hitabet Atölyesi, Tiyatro Atölyesi modülleri açılacaktır.

Her modül beşer iş günü yapılacaktır. Modül başına 200 TL kayıt ücreti alınacaktır. Eğitimlere katılmak isteyenler “cocukuniversitesi.klu.edu.tr” web adresinde bulunan kayıt formunu doldurarak kayıt olabilirler. Kayıt formu, banka dekontuyla birlikte Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’ne teslim edilerek kayıt işlemleri tamamlanacaktır. Öğrenciler 13 Haziran 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilecektir.

Ayrıntılı bilgi için bakınız.

klusem çocuk üniversitesi

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.